Transcendente Diepte Meditatie

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van mediteren. Meer energie, minder vermoeidheid, beter overzicht en beter gebruik maken van je eigen kwaliteiten en geestelijk vermogen. Het zijn goede redenen om Transcendente Diepte Meditatie te leren.

Leren mediteren kan bij Home of intuition. Hier kan je terecht voor een cursus Transcendente Diepte Meditatie. Deze meditatie techniek is eenvoudig en werkt direct. Iedereen kan het leren.

Transcendente Diepte Meditatie geeft een diepe ontspanning. Stress en vermoeidheid worden opgeruimd. TDM ondersteunt bij o.a. slaapproblemen, hoge bloeddruk en burn-out. Het vergroot het bewustzijn en draagt bij aan een mindfull leven.

TDM is misschien wel de makkelijkste manier om te mediteren. Het is geen filosofie of religie maar een eenvoudig te leren methode om te ontspannen. Je zit tijdens de meditatie gewoon in een gemakkelijke stoel. Vanaf de eerste keer mediteren ervaar je ontspanning, zonder moeite te hoeven doen.

Transcendente Diepte Meditatie leer je tijden de TDM Basiscursus. Deze bestaat uit vijf sessies en word gegeven door een erkend TDM-leraar, aangesloten bij de beroepsvereniging TDM Nederland. Voor Overijssel wordt de TDM Basiscursus verzorgd bij Hoi, even buiten Deventer.

Naast de basiscursus Transcendente Diepte Meditatie kan je bij Hoi terecht voor workshops op het gebied van meditatie, tantra, nieuwe tijd en hooggevoeligheid en bewustzijn. Ook biedt Hoi klankschaalmassages en intuïtieve ontwikkeling op afspraak. Zie voor meer informatie de website van Home of intuition.

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.