Topkwaliteit bouwfolies

dampremmende-folie
Bouwondernemers in Deventer, Zutphen en ook in de rest van Nederland weten het al langer: voor bouwfolies ga je naar Morgo Folietechniek. Dit bedrijf in Zutphen is marktleider in bouwfolies en levert aan grote bouwprojecten in heel Nederland. Waarom is Morgo zo succesvol? Dit komt vooral door de kennis en kunde die het bedrijf in huis heeft ontwikkeld en die wordt ingezet voor het leveren van topkwaliteit bouwfolies.

Deze folies hebben in de laatste decennia namelijk een flinke ontwikkeling doorgemaakt. Vroeger werden ze helemaal niet gebruikt en woonden we in tochtige woningen, maar tegenwoordig, in een tijd waarin energiebesparing en duurzaamheid belangrijke maatschappelijke thema’s zijn, zijn bouwfolies cruciaal in het bouwproces. De folies zorgen er namelijk voor dat we een woning luchtdicht kunnen maken zonder dat ze ‘verstikken’. We kunnen het ons allemaal waarschijnlijk wel indenken. Een woning waar alle ramen en deuren potdicht zitten en eentje zonder ventilatie-openingen is onleefbaar. We ademen onze eigen lucht in, kookluchtjes kunnen niet ontsnappen en al het vocht uit de was die droogt blijft hangen. Het gevolg: beslagen ramen, schimmels en een ongezonde lucht die welhaast giftig te noemen valt.

Dankzij de dampremmende bouwfolies van Morgo hoeven we ons hier geen zorgen over te maken. Ook al zit alles dicht, dan blijft de woning namelijk wel ademen. Vocht kan door de folie heen naar buiten ontsnappen waardoor het leefklimaat niet verslechtert. En bovendien maken ze het mogelijk om een woning luchtdicht te maken door tocht te voorkomen. Met andere woorden: isoleren en doorluchten gaan hier hand in hand.

En om te bewaken dat alle goede eigenschappen van de bouwfolies van Morgo worden bewaard en bewaakt heeft het bedrijf een eigen laboratorium. Hier worden alle folies getest op treksterkte, waterdichtheid en UV-bestendigheid. Dit alles om ervoor te zorgen dat de folies ook na tientallen jaren nog dezelfde hoge kwaliteit bieden

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>