Hoi, reclame die werkt

Het resultaat telt bij Hoi, reclame. Hoi is een gespecialiseerd people-2-people reclamebureau. We ontwikkelen en produceren eerlijke reclame en persoonlijke communicatie – van logo en visitekaartje tot campagne, van website tot e-nieuwsbrief, van advertentie tot mailing.

Hoi is niet alleen de afkorting van House of inspiration. Het is tevens het begin van alle communicatie. Daarbij combineren we creativiteit met heldere uitgangspunten. En spreken we vanuit ons hart. Dat levert effectieve, eerlijke en directe communicatie op. Reclame die werkt.

Wij geloven dat communicatie is als het leven zelf. Namelijk, van mens tot mens. Want wie uw doelgroep ook is, uiteindelijk zijn het mensen die beslissen. En mensen willen als mens worden aangesproken.

We werken volgens het kernconcept. Reclame vanuit de kern van uw organisatie. Omdat een bedrijf meer is dan het product of de dienst die ze levert. Die kern maken we tastbaar, op elk niveau.

Desgewenst kunnen we het gehele communicatietraject verzorgen. Maar we werken net zo lief op deeltrajecten als communicatiestrategie, design, copy, uitwerking, webbouw, productie en media-inkoop. Daarbij werken we met een minimum aan overhead en tegen scherpe tarieven.

Onze klanten zijn merken en bedrijven, van klein tot (middel)groot, die zich graag van hun beste kant laten zien. En die communicatie willen inzetten om commerciƫle doelstellingen te realiseren. Voor hen maken we onderscheidend werk, waarbij we keer op keer bewijzen dat effectief werk ook betaalbaar kan zijn.

Voor meer informatie over Hoi, reclame kijkt u op www.houseofinspiration.nl

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.