Heinesteel

Het bedrijf Heinesteel werkt vanuit twee locaties. Het kantoor is gevestigd in Deventer en in Zutphen is het magazijn terug te vinden. Wat doet het bedrijf precies? Als het gaat om stafstaal dan moet u bij Heinesteel zijn. Het assortiment is bijzonder ruim te noemen, de totale voorraad aan staal ligt boven de 50.000 ton.

Geschiedenis van het bedrijf

Hoelang bestaat Heinesteel al eigenlijk? Het begon allemaal in 1901, flink wat jaren geleden. In Stuttgart werd toen het bedrijf “Heine+Beisswenger” opgericht. In 1950 verhuisde het bedrijf naar een andere plaats, namelijk Fellbach. In de decennia daarna zijn er diverse overnames geweest. In 2012 werd uiteindelijk het bedrijf Heinesteel opgericht. De website van Heinesteel is www.heinesteel.com.

Feiten

Wij willen samen met u kijken naar een aantal feiten die we op een rij kunnen zetten. Zo worden er per jaar meer dan 300.000 orderregels verwerkt door het bedrijf. De afzet ligt boven de 240.000 ton per jaar. De voorraad ligt ruim boven de 40.000 ton. Zoals u net heeft kunnen lezen is het bedrijf opgericht in 1901, sindsdien is het aantal medewerkers flink toegenomen. Momenteel werken er ongeveer 520 mensen bij het bedrijf, verdeeld over maar liefst 13 verschillende vestigingen.

Levering producten

Wat kunt u zoal bestellen bij het bedrijf? U kunt bij het bedrijf terecht voor automatenstaal, inzetstaal, constructiestaal, veredelingsstalen (+QT en / of +A), roestvaststaal en diverse specials zoals S355J2O genormaliseerd(+N) met kerfslagwaarde min 27J bij – 20°C o Hitenspeed automatenstaal en Speciaal profielen naar klantwens. Heinesteel kent dus een zeer grote veelzijdigheid!

Stafstaal

This entry was posted in Bedrijven, Deventer. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>