Comano

Comano is een bedrijf dat “computer gerenderde” tekeningen maakt van woningen. Denk daarbij met name aan het interieur of de inrichting van een ruimte in de woning. Ben je bijvoorbeeld van plan om een kamer te verbouwen, dan kan Comano in een tekening vooraf laten zien hoe een en ander eruit kan komen te zien. Of het nu gaat om een beeld dat je zelf al in gedachten hebt, of een beeld op basis van een suggestie van Comano zelf: je krijgt een prachtig gerenderde tekening (computer animatie zeg maar) van hoe het eruit kan komen te zien. Erg handig wanneer je wilt weten wat de mogelijkheden zijn van een ruimte. Zeker ook wanneer je een woning wilt kopen: je kunt dan vooraf zichtbaar maken welke mogelijkheden je hebt voor bepaalde ruimtes of kamers. Dat geldt natuurlijk ook voor het verkopen van je huis: met een tekening van Comano kun je erg goed voor een koper zichtbaar maken welke andere opties er bestaan voor het huis. Sommige potentiële kopers kunnen het namelijk erg lastig vinden om “door de bestaande inrichting” heen te kijken. Met andere woorden: ze wijzen een huis misschien af op hoe het nú eruit ziet, maar als je ze laat zien hoe het er kán uitzien, denken ze er misschien heel anders over.

Kortom: een tekening van Comano kan een bijzonder handig hulpmiddel zijn bij het verkopen of aankopen van een woning. Een leuke en vrij unieke manier om je huis te presenteren en onder de aandacht te brengen van eventuele kopers op de markt. Meer informatie kun je vinden op Comano.nl.

This entry was posted in Bedrijven and tagged , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>