Blikverpakkingen en kunststofsluitingen

Als het gaat om kunststofsluitingen en blikverpakkingen dan moet u bij Musverpakkingen.nl zijn. Blikverpakkingen worden door dit bedrijf in allerlei formaten vervaardigd. In het kleinste blikje past 14 ml vloeistof in, terwijl in het grootste blik zo’n 220 liter past. Het bedrijf doet meer dan alleen blikverpakkingen maken, wij willen de verschillende producten graag met u doornemen.

Blikverpakkingen

Gedecoreerde blikken

Als u op zoek bent naar gedecoreerde blikken dan bent u aan het juiste adres. U kunt kiezen voor de offset service of label service. Blikken worden bedrukt op een nauwkeurige en professionele manier. Uiteraard wordt er gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen.

Kunststofsluitingen

Ook als u op zoek bent naar kunststofsluitingen kan Musverpakkingen veel voor u betekenen. De kunststofsluitingen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, bijvoorbeeld 24 en 32 millimeter. Daarnaast zijn er ook sluitingen voor aerosolbussen en plastic cans verkrijgbaar.

Blikverpakkingen

Zoals gezegd vervaardigd Musverpakkingen veel verschillende soorten blikken. Zo worden er onder andere cilindrische, conische, plamuur en food blikken gemaakt. Maar ook de ontwikkeling van aerosols, vaten, busklemmen en vloeistofblikken zijn voor het bedrijf geen enkel probleem.

Naast het ruime assortiment kent het bedrijf nog een aantal andere voordelen. Zo is er sprake van een snelle levering, u hoeft dus niet lang op uw bestelling te wachten. Ook kunt u zelf bepalen hoeveel producten u wens af te nemen. Er wordt gewerkt met een zogenaamd “flexibel aantal” systeem. Kleine orders, middelgrote orders of zeer grote orders, het maakt niet uit.

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>