Topkwaliteit bouwfolies

dampremmende-folie
Bouwondernemers in Deventer, Zutphen en ook in de rest van Nederland weten het al langer: voor bouwfolies ga je naar Morgo Folietechniek. Dit bedrijf in Zutphen is marktleider in bouwfolies en levert aan grote bouwprojecten in heel Nederland. Waarom is Morgo zo succesvol? Dit komt vooral door de kennis en kunde die het bedrijf in huis heeft ontwikkeld en die wordt ingezet voor het leveren van topkwaliteit bouwfolies.

Deze folies hebben in de laatste decennia namelijk een flinke ontwikkeling doorgemaakt. Vroeger werden ze helemaal niet gebruikt en woonden we in tochtige woningen, maar tegenwoordig, in een tijd waarin energiebesparing en duurzaamheid belangrijke maatschappelijke thema’s zijn, zijn bouwfolies cruciaal in het bouwproces. De folies zorgen er namelijk voor dat we een woning luchtdicht kunnen maken zonder dat ze ‘verstikken’. We kunnen het ons allemaal waarschijnlijk wel indenken. Een woning waar alle ramen en deuren potdicht zitten en eentje zonder ventilatie-openingen is onleefbaar. We ademen onze eigen lucht in, kookluchtjes kunnen niet ontsnappen en al het vocht uit de was die droogt blijft hangen. Het gevolg: beslagen ramen, schimmels en een ongezonde lucht die welhaast giftig te noemen valt.

Dankzij de dampremmende bouwfolies van Morgo hoeven we ons hier geen zorgen over te maken. Ook al zit alles dicht, dan blijft de woning namelijk wel ademen. Vocht kan door de folie heen naar buiten ontsnappen waardoor het leefklimaat niet verslechtert. En bovendien maken ze het mogelijk om een woning luchtdicht te maken door tocht te voorkomen. Met andere woorden: isoleren en doorluchten gaan hier hand in hand.

En om te bewaken dat alle goede eigenschappen van de bouwfolies van Morgo worden bewaard en bewaakt heeft het bedrijf een eigen laboratorium. Hier worden alle folies getest op treksterkte, waterdichtheid en UV-bestendigheid. Dit alles om ervoor te zorgen dat de folies ook na tientallen jaren nog dezelfde hoge kwaliteit bieden

Posted in Geen categorie | Leave a comment

Design meubelen en keukengerei

design voorwerpenZegt de naam Design X Ambacht je iets? Als je nog nooit van Design X Ambacht hebt gehoord dan moet je zeker een keer op de website van dit speciale bedrijf kijken. Het is namelijk niet zomaar een bedrijf. Bij Design X Ambacht werken professionals en mensen met een beperking. Samen maken ze prachtige producten zoals tafels, stoelen, krukken en andere design producten, zoals een houten snijplank, of vazen van keramiek.

Leertraject

Elke cliënt heeft andere talenten. Een goede begeleiding is dan ook erg belangrijk. Bij Design X Ambacht werken professionele designers die mensen met een beperking een kans geven. Allereerst kijken ze naar het kunnen van een cliënt. Vervolgens gaan ze samen aan de slag. Allereerst wordt een ontwerp gemaakt, de cliënt leert tijdens dit proces hoe je goed kunt ontwerpen. Daarna gaan ze samen aan de slag om het product te creëren.

Handgemaakt

Design X Ambacht maakt handgemaakte producten, alleen dat is al bijzonder natuurlijk. De meeste bedrijven werken met machines en automatische processen, maar daar is bij Design X Ambacht geen sprake van. Op de website kun je een aantal producten bekijken en eventueel bestellen. Ook kun je kennis maken met enkele ontwerpers, ze doen op de website van Design X Ambacht hun verhaal. Zeker de moeite waard om te lezen wat hun drijfveer is om dit werk te doen.

Particulieren en bedrijven

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Design X Ambacht bestellen. Run je een restaurant of bar bijvoorbeeld, kijk dan direct op de website van Design X Ambacht om te ontdekken welke geweldige producten er zijn!

Posted in Bedrijven | Leave a comment

Heinesteel

Het bedrijf Heinesteel werkt vanuit twee locaties. Het kantoor is gevestigd in Deventer en in Zutphen is het magazijn terug te vinden. Wat doet het bedrijf precies? Als het gaat om stafstaal dan moet u bij Heinesteel zijn. Het assortiment is bijzonder ruim te noemen, de totale voorraad aan staal ligt boven de 50.000 ton.

Geschiedenis van het bedrijf

Hoelang bestaat Heinesteel al eigenlijk? Het begon allemaal in 1901, flink wat jaren geleden. In Stuttgart werd toen het bedrijf “Heine+Beisswenger” opgericht. In 1950 verhuisde het bedrijf naar een andere plaats, namelijk Fellbach. In de decennia daarna zijn er diverse overnames geweest. In 2012 werd uiteindelijk het bedrijf Heinesteel opgericht. De website van Heinesteel is www.heinesteel.com.

Feiten

Wij willen samen met u kijken naar een aantal feiten die we op een rij kunnen zetten. Zo worden er per jaar meer dan 300.000 orderregels verwerkt door het bedrijf. De afzet ligt boven de 240.000 ton per jaar. De voorraad ligt ruim boven de 40.000 ton. Zoals u net heeft kunnen lezen is het bedrijf opgericht in 1901, sindsdien is het aantal medewerkers flink toegenomen. Momenteel werken er ongeveer 520 mensen bij het bedrijf, verdeeld over maar liefst 13 verschillende vestigingen.

Levering producten

Wat kunt u zoal bestellen bij het bedrijf? U kunt bij het bedrijf terecht voor automatenstaal, inzetstaal, constructiestaal, veredelingsstalen (+QT en / of +A), roestvaststaal en diverse specials zoals S355J2O genormaliseerd(+N) met kerfslagwaarde min 27J bij – 20°C o Hitenspeed automatenstaal en Speciaal profielen naar klantwens. Heinesteel kent dus een zeer grote veelzijdigheid!

Stafstaal

Posted in Bedrijven, Deventer | Leave a comment

Blikverpakkingen en kunststofsluitingen

Als het gaat om kunststofsluitingen en blikverpakkingen dan moet u bij Musverpakkingen.nl zijn. Blikverpakkingen worden door dit bedrijf in allerlei formaten vervaardigd. In het kleinste blikje past 14 ml vloeistof in, terwijl in het grootste blik zo’n 220 liter past. Het bedrijf doet meer dan alleen blikverpakkingen maken, wij willen de verschillende producten graag met u doornemen.

Blikverpakkingen

Gedecoreerde blikken

Als u op zoek bent naar gedecoreerde blikken dan bent u aan het juiste adres. U kunt kiezen voor de offset service of label service. Blikken worden bedrukt op een nauwkeurige en professionele manier. Uiteraard wordt er gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen.

Kunststofsluitingen

Ook als u op zoek bent naar kunststofsluitingen kan Musverpakkingen veel voor u betekenen. De kunststofsluitingen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, bijvoorbeeld 24 en 32 millimeter. Daarnaast zijn er ook sluitingen voor aerosolbussen en plastic cans verkrijgbaar.

Blikverpakkingen

Zoals gezegd vervaardigd Musverpakkingen veel verschillende soorten blikken. Zo worden er onder andere cilindrische, conische, plamuur en food blikken gemaakt. Maar ook de ontwikkeling van aerosols, vaten, busklemmen en vloeistofblikken zijn voor het bedrijf geen enkel probleem.

Naast het ruime assortiment kent het bedrijf nog een aantal andere voordelen. Zo is er sprake van een snelle levering, u hoeft dus niet lang op uw bestelling te wachten. Ook kunt u zelf bepalen hoeveel producten u wens af te nemen. Er wordt gewerkt met een zogenaamd “flexibel aantal” systeem. Kleine orders, middelgrote orders of zeer grote orders, het maakt niet uit.

Posted in Geen categorie | Leave a comment

Advocaat in Deventer

AdvocaatWoont u in de omgeving van Deventer en bent u op zoek naar een goede advocaat? Wellicht kan Ijsseladvocaten u dan bijstaan. Dit advocatenkantoor is goed in 5 verschillende onderwerpen. Zo kan Ijsseladvocaten u helpen bij problemen in personen- en familierecht bijvoorbeeld. Wilt u een zaak opstarten in deze categorie, neem contact op met Ijsseladvocaten om na te gaan wat zij voor u kunnen betekenen.

Strafzaken

Ook in strafrecht is het kantoor sterk. Bent u in een strafzaak terecht gekomen en wilt u professionele bijstand van een advocaat, contacteer in dat geval Ijsseladvocaten.

Andere zaken

Ook mediation, jeugdrecht en arbeidsrecht is voor Ijsseladvocaten geen enkel probleem. Zij staan u graag bij als u te maken heeft met één van de net genoemde categorieën.

Tarieven

Op de website Ijsseladvocaten.nl kunt u bekijken welke tarieven er gehanteerd worden, zo weet u precies waar u aan toe bent voordat u besluit een advocaat in de armen te nemen!

Contact

Als u interesse heeft in de diensten van Ijsseladvocaten, dan zijn er verschillende mogelijkheden om contact op te nemen. Via de website kunt u het contactformulier invullen, maar u kunt ook bellen. Woont u vlakbij het kantoor of heeft u liever een persoonlijk contact, dan kunt u uiteraard ook een persoonlijk bezoek brengen aan het advocatenkantoor. Op de website van het kantoor kunt u het bezoekadres vinden, het contactformulier en de bereikbaarheidstijden voor telefonisch contact.

Posted in Financieel | Leave a comment

Belastingaangifte

Belasting aangifte. Je komt er niet onderuit. Als het allemaal niet zo verschrikkelijk ingewikkeld was, vonden we het allemaal misschien helemaal niet zo erg om belasting te betalen, maar elk jaar je aangifte doen, dat blijft lastig. Zelfs nu alles helemaal digitaal gaat, is het invullen van je aangifte nog steeds niet iets dat de meesten van ons even snel tussendoor doen. Vaak heb je veel zaken nodig voordat je überhaupt kunt beginnen. Heb je een eigen huis? Dan moet je eerst wachten tot de bank je jaaropgave heeft verzonden. En je moet de WOZ beschikking van de gemeente bij de hand hebben. Ben je in loondienst? dan moet je werkgever eerst je jaaropgave van je salaris over het afgelopen jaar hebben opgestuurd. Heb je een eigen bedrijf? Dat moet je eerst je inkomens gevens over het afgelopen jaar helder hebben.

Teruggaves, kortingen, toelages en aftrekposten. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Het is dan ook niet voor niets dat elk zichzelf respecterend bedrijf voor de belastingaangifte een boekhouder, accountant of administratiekantoor in de arm neemt.

Maar waarom zou je dat als consument c.q. particulier ook niet doen. Toegegeven, het kost je dan natuurlijk meer geld. Daarentegen scheelt het voor veel mensen veel tijd en frustratie. En soms kan een dergelijk hulp bij je aangifte er juist voor zorgen dat je minder belasting hoeft te betalen, omdat een professional exact op de hoogte is van waar je recht op hebt in jouw situatie.

Meer informatie over hulp bij je belasting aangifte lees je onder andere op http://www.belastingaangiftedeventer.nl/, en natuurlijk staat er ok veel op de site van de BElastingdienst zelf. Al moet je daar soms wel even zoeken.

Posted in Bedrijven, Deventer, Financieel | Leave a comment

Comano

Comano is een bedrijf dat “computer gerenderde” tekeningen maakt van woningen. Denk daarbij met name aan het interieur of de inrichting van een ruimte in de woning. Ben je bijvoorbeeld van plan om een kamer te verbouwen, dan kan Comano in een tekening vooraf laten zien hoe een en ander eruit kan komen te zien. Of het nu gaat om een beeld dat je zelf al in gedachten hebt, of een beeld op basis van een suggestie van Comano zelf: je krijgt een prachtig gerenderde tekening (computer animatie zeg maar) van hoe het eruit kan komen te zien. Erg handig wanneer je wilt weten wat de mogelijkheden zijn van een ruimte. Zeker ook wanneer je een woning wilt kopen: je kunt dan vooraf zichtbaar maken welke mogelijkheden je hebt voor bepaalde ruimtes of kamers. Dat geldt natuurlijk ook voor het verkopen van je huis: met een tekening van Comano kun je erg goed voor een koper zichtbaar maken welke andere opties er bestaan voor het huis. Sommige potentiële kopers kunnen het namelijk erg lastig vinden om “door de bestaande inrichting” heen te kijken. Met andere woorden: ze wijzen een huis misschien af op hoe het nú eruit ziet, maar als je ze laat zien hoe het er kán uitzien, denken ze er misschien heel anders over.

Kortom: een tekening van Comano kan een bijzonder handig hulpmiddel zijn bij het verkopen of aankopen van een woning. Een leuke en vrij unieke manier om je huis te presenteren en onder de aandacht te brengen van eventuele kopers op de markt. Meer informatie kun je vinden op Comano.nl.

Posted in Bedrijven | Tagged , , | Leave a comment

Mexicaans eten in Deventer

Wie aan Mexicaans eten denkt, denkt automatisch aan tortillas, tacos en quesadillas. Maar Mexicaans eten is veel meer dan dat. De Mexicaanse keuken is een heerlijke mengelmoes van de van oorsprong Indiaanse en Spaanse keuken. Voedsel is in Mexico al even divers als de Mexicaanse cultuur. Ontzettend veel verschillende soorten voedsel, fruit, groente en wild, zoveel als je nergens anders tegenkomt. Dat is culinair Mexico.

In de 19e eeuw werd het Mexicaanse koken ook beïnvloed door de Fransen, en dan vooral op het gebied van broden, sauzen en manier van het bereiden van voedsel. Broden en taarten bij de bakker zijn dan ook een mix van de Franse en de Mexicaanse stijl.

De basis van de oorspronkelijke Mexicaanse keuken was en is de maïstortilla. Tortilla’s zijn een soort kleine, platte, ronde, hartige pannenkoekjes, gemaakt van maïsmeel of bloem. Ze zijn ongetwijfeld het meest typerende Mexicaanse voedsel.

Ook als je in een Mexicaans restaurant in Deventer zit zul je merken dat er meer dan honderd verschillende soorten pepers worden gebruikt in de Mexicaanse keuken. Al die pepers verschillen van vorm en in maat, maar ook in smaak en sterkte. Voor elk soort voedsel is er wel een ander soort peper. Pepers voegen kleur, maar vooral ook smaak toe aan het voedsel. Pepers zijn er in verschillende kleuren, zoals rood, groen, geel, oranje of bordeauxrood.

In een Mexicaans restaurant zul je veel frijoles krijgen als bijgerecht. Frijoles zijn ronde of ovale bonen die zowel in grootte als in kleur kunnen verschillen.

Posted in Geen categorie | Leave a comment

Hoi, reclame die werkt

Het resultaat telt bij Hoi, reclame. Hoi is een gespecialiseerd people-2-people reclamebureau. We ontwikkelen en produceren eerlijke reclame en persoonlijke communicatie – van logo en visitekaartje tot campagne, van website tot e-nieuwsbrief, van advertentie tot mailing.

Hoi is niet alleen de afkorting van House of inspiration. Het is tevens het begin van alle communicatie. Daarbij combineren we creativiteit met heldere uitgangspunten. En spreken we vanuit ons hart. Dat levert effectieve, eerlijke en directe communicatie op. Reclame die werkt.

Wij geloven dat communicatie is als het leven zelf. Namelijk, van mens tot mens. Want wie uw doelgroep ook is, uiteindelijk zijn het mensen die beslissen. En mensen willen als mens worden aangesproken.

We werken volgens het kernconcept. Reclame vanuit de kern van uw organisatie. Omdat een bedrijf meer is dan het product of de dienst die ze levert. Die kern maken we tastbaar, op elk niveau.

Desgewenst kunnen we het gehele communicatietraject verzorgen. Maar we werken net zo lief op deeltrajecten als communicatiestrategie, design, copy, uitwerking, webbouw, productie en media-inkoop. Daarbij werken we met een minimum aan overhead en tegen scherpe tarieven.

Onze klanten zijn merken en bedrijven, van klein tot (middel)groot, die zich graag van hun beste kant laten zien. En die communicatie willen inzetten om commerciële doelstellingen te realiseren. Voor hen maken we onderscheidend werk, waarbij we keer op keer bewijzen dat effectief werk ook betaalbaar kan zijn.

Voor meer informatie over Hoi, reclame kijkt u op www.houseofinspiration.nl

Posted in Geen categorie | Leave a comment

Transcendente Diepte Meditatie

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van mediteren. Meer energie, minder vermoeidheid, beter overzicht en beter gebruik maken van je eigen kwaliteiten en geestelijk vermogen. Het zijn goede redenen om Transcendente Diepte Meditatie te leren.

Leren mediteren kan bij Home of intuition. Hier kan je terecht voor een cursus Transcendente Diepte Meditatie. Deze meditatie techniek is eenvoudig en werkt direct. Iedereen kan het leren.

Transcendente Diepte Meditatie geeft een diepe ontspanning. Stress en vermoeidheid worden opgeruimd. TDM ondersteunt bij o.a. slaapproblemen, hoge bloeddruk en burn-out. Het vergroot het bewustzijn en draagt bij aan een mindfull leven.

TDM is misschien wel de makkelijkste manier om te mediteren. Het is geen filosofie of religie maar een eenvoudig te leren methode om te ontspannen. Je zit tijdens de meditatie gewoon in een gemakkelijke stoel. Vanaf de eerste keer mediteren ervaar je ontspanning, zonder moeite te hoeven doen.

Transcendente Diepte Meditatie leer je tijden de TDM Basiscursus. Deze bestaat uit vijf sessies en word gegeven door een erkend TDM-leraar, aangesloten bij de beroepsvereniging TDM Nederland. Voor Overijssel wordt de TDM Basiscursus verzorgd bij Hoi, even buiten Deventer.

Naast de basiscursus Transcendente Diepte Meditatie kan je bij Hoi terecht voor workshops op het gebied van meditatie, tantra, nieuwe tijd en hooggevoeligheid en bewustzijn. Ook biedt Hoi klankschaalmassages en intuïtieve ontwikkeling op afspraak. Zie voor meer informatie de website van Home of intuition.

Posted in Geen categorie | Leave a comment