Advocaat in Deventer

AdvocaatWoont u in de omgeving van Deventer en bent u op zoek naar een goede advocaat? Wellicht kan Ijsseladvocaten u dan bijstaan. Dit advocatenkantoor is goed in 5 verschillende onderwerpen. Zo kan Ijsseladvocaten u helpen bij problemen in personen- en familierecht bijvoorbeeld. Wilt u een zaak opstarten in deze categorie, neem contact op met Ijsseladvocaten om na te gaan wat zij voor u kunnen betekenen.

Strafzaken

Ook in strafrecht is het kantoor sterk. Bent u in een strafzaak terecht gekomen en wilt u professionele bijstand van een advocaat, contacteer in dat geval Ijsseladvocaten.

Andere zaken

Ook mediation, jeugdrecht en arbeidsrecht is voor Ijsseladvocaten geen enkel probleem. Zij staan u graag bij als u te maken heeft met één van de net genoemde categorieën.

Tarieven

Op de website Ijsseladvocaten.nl kunt u bekijken welke tarieven er gehanteerd worden, zo weet u precies waar u aan toe bent voordat u besluit een advocaat in de armen te nemen!

Contact

Als u interesse heeft in de diensten van Ijsseladvocaten, dan zijn er verschillende mogelijkheden om contact op te nemen. Via de website kunt u het contactformulier invullen, maar u kunt ook bellen. Woont u vlakbij het kantoor of heeft u liever een persoonlijk contact, dan kunt u uiteraard ook een persoonlijk bezoek brengen aan het advocatenkantoor. Op de website van het kantoor kunt u het bezoekadres vinden, het contactformulier en de bereikbaarheidstijden voor telefonisch contact.

This entry was posted in Financieel. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>